Читај ми!

Zvezda odbila ponudu Standarda za Lazovića

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da odbije ponudu belgijskog Standarda od milion i po evra za veznog fudbalera Darka Lazovića, rečeno je agenciji Beta u klubu.

Srpski šampion odbio ponudu Standarda za Darka Lazovića vrednu milion i po evra. On vredi najmanje dva miliona, poručuje Zvezdan Terzić.

"Upravni odbor je odlučio da minimalna cena za Lazovića bude dva miliona evra i to je naša definitivna odluka", rekao je generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Terzić je istakao da je ponuda Standarda bila "potcenjivačka" i da Lazović "ima mnogo veći kvalitet nego što ta cena pokazuje".

"Lazović je reprezentativac Srbije, najbolji igrač Zvezde. Žao nam je jer smo hteli da mu izađemo u susret, ali s obzirom na to da je on najbolji igrač u Srbiji, nemam dilemu da će se pojaviti neka druga ponuda. Ako se pojavi neka koja odgovara i njemu i Zvezdi, nećemo biti smetnja", naveo je Terzić.

Lazović će se u utorak pridružiti saigračima na pripremama Zvezde u Sloveniji.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво