Читај ми!

Mijailović ostaje, Dortmund testira Zvezdu!

Stanje na Marakani se postepeno poboljšava - uspešno su završeni pregovori o ostanku iskusnog levog beka Nikole Mijailovića, dogovoren je prijateljski meč sa moćnom Borusijom iz Dortmunda, a igrači su dobili deo zaostalih dugovanja i premija.

Konačno lepe vesti iz najtrofejnijeg srpskog kluba - Nikola Mijailović ostaje na Marakani i sledeće sezone, a ekipa Nenada Lalatovića odigraće 5. avgusta prijateljski meč sa Dortmundom.

Pored ove dve izuzetno pozitivne vesti za navijače Zvezde, razloga za zadovoljstvo konačno imaju i igrači, kojima je uplaćen deo novčanih dugovanja.

Iako još ništa nije potpisano, dogovor je postignut - Nikola Mijailović ostaje u Crvenoj zvezdi, prenosi Mocart sport.

Iskusni levi bek nije počeo pripreme sa ostatkom tima jer mu je ugovor istekao, ali je nakon razgovora sa Zvezdanom Terzićom pristao da i naredne sezone igra na Marakani. Zvaničan produžetak saradnje očekuje se narednih dana.

Mijailović je pojavom i autoritetom izbio u prvi plan protekle sezone i bio idejni vođa šampionske generacije. Uz raniji dogovor sa kapitenom Milijašem, Savom Pavićevićem i Đorđem Rakićem, novi trener Nenad Lalatović bi u predstojećoj sezoni trebalo da ima kičmu tima od iskusnih igrača.

Klop i Borusija testiraju Zvezdu i Lalatovića 

Druga lepa vest vezana je za pripreme tima za narednu sezonu i ugovoren prijateljski meč sa Borusijom iz Dortmunda.

Generalni sekretar kluba s Marakane Zvezdan Terzić uspeo je da se dogovori o prijateljskom meču s jednim od najboljih timova Evrope, a utakmica će biti odigrana u utorak, 5. avgusta, na stadionu Rajnpark u Vaduzu u Lihtenštajnu.

Četiri dana kasnije, crveno-beli će mečom protiv niškog Radničkog na Marakani započeti odbranu titule.

Ovo neće biti jedini jaki dueli Lalatovićevog tima na pripremama, s obzirom na to da će tokom juna Zvezda igrati protiv Genka i Mehelena.

"Legle pare" 

Na Marakni su rešili problem struje dogovorom sa EPS-om, a igrači su konačno mogli do svojih banaka jer im je uplaćen deo dugovanja.

List Sport u broju od utorka prenosi da su članovi šampionskog tima Crvene zvezde konačno primili i određenu svotu novca za uspeh ostvaren u minuloj sezoni.

Naime, igračima i stručnom štabu isplaćeno je ukupno oko 200.000 evra, a zahvaljujući uplati generalnog sponzora "Gasprom", na ime bonusa za osvojenu šampionsku titulu.

Isti izvor navodi da će u slučaju prodaje nekog od igrača ovog leta, inkasirana sredstva takođe biti namenjena za namirivanje dugova prema igračkom kadru i trenerima.

Konačno i pozitivne vesti za navijače Crvene zvezde...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво