Šampion Srbije upalio motore

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu. Prozivci trenera Nenada Lalatovića odazvala su se 34 fudbalera, od čega dosta omladinaca i mladih igrača koji su bili na pozajmicama u drugim klubovima. Međi njima je čak bio i Abiola Dauda.

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su u Beogradu pripreme za novu sezonu. Mimo očekivanja, na stadionu se pojavio i Abiola Dauda, koji je podneo zahtev za raskid ugovora.

U odnosu na sastav od prošle sezone, treneru Nenadu Lalatoviću nisu se javili golman Boban Bajković, Dragan Mrđa, Miloš Ninković, Jovan Krneta, Nejc Pečnik, Dejan Kelhar, Luka Milunović i Marko Mirić, dok bi Nikola Mijailović trebalo naknadno da se priključi timu.

Među tridesetčetvoricom okupljenih igrača je i Saša Cilinšek koji je zimus stigao u klub ali nije bio licenciran za prolećni deo sezone.

Tu je i više omladinaca i igrači koji su prošle sezone bili na pozajmici.

Na prozivci su se pojavili: Predrag Rajković, Miloš Trkulja, Filip Manojlović, Nikola Karaklajić, Ljubo Nenadić, Darko Lazić, Nenad Milijaš, Nikola Đorđević, Nemanja Ahčin, Filip Kasalica, Stefan Čikić, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Marko Grujić, Dušan Živković, Marko Marinković, Aleksandar Kovačević, Migel Arauho, Goran Gogić, Milan Jokić, Luka Jović, Darko Lazović, Novak Martinović, Lazar Mitrović, Ifeani Onjilo, Savo Pavićević, Marko Petković, Đorđe Rakić, Miloš Stojanović, Miloš Zukanović, Miloš Brajović, Mihajlo Ristić, Saša Cilinšek i Abiola Dauda. 

Zvezda bi trebalo da 1. jula otputuje na pripreme u Sloveniju, gde će boraviti dva puta, a od 16. do 20. jula biće u Belgiji, gde će odigrati prijateljske utakmice sa Mehelenom i Genkom.
Fudbaleri Zvezde prvu zvaničnu utakmicu odigraće 9. avgusta kada će dočekati Radnički iz Niša u prvom kolu Super lige Srbije.

Cilj se uvek zna - titula! 

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan atmosferom prvog dana priprema i da će ekipa ići na odbranu titule u kakvom god sastavu bila.

"Drago mi je što se toliko igrača odazvalo, atmosfera je lepa, u ekipi neće ostati svi oni, ali kakav god tim bude, cilj se zna - odbrana titule", rekao je Lalatović novinarima na okupljanju ekipe pred početak nove sezone.

"Voleo bih da svi ostanu, ali Dragan Mrđa, Nejc Pečnik, Abiola Dauda... Verovatno će otići, a velika je verovatnoća da će otići i Darko Lazović, ali spremni smo da dovedemo nove, koji će se uklopiti u Crvenu zvezdu", kazao je Lalatović.

Lalatović je rekao da još ne zna kada će u Zvezdu doći nova pojačanja.

"Za sada se još ništa ne zna o pojačanjima, ja sam svoj spisak želja predao Upravi. Moja velika želja su Nikola Žigić i Aleksandar Luković, i kada bi oni došli svu odgovornost bih preuzeo na sebe", rekao je Lalatović.

Kapiten Nenad Milijaš, koji ima još godinu dana ugovora sa Zvezdom, je kazao da su velike šanse da ostane u klubu "ako bude sve kao što su rekli u Upravi".

"Nećemo igrati Evropu ove sezone i nama igračima je zbog toga najteže, jer mi smo to zaslužili na terenu, ali sada bi trebalo to što pre da zaboravimo", rekao je Milijaš.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи