Читај ми!

Mesi: Titulu osvajamo za Tita!

Lionel Mesi kaže da žarko žele da pobede Atletiko i osvoje titulu prvaka Španije, koju bi posvetili nedavno preminulom Titu Viljanovi.

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da želi da njegova ekipa pobedi Atletiko Madrid i osvoji titulu u Španiji u čast bivšeg trenera Tita Viljanove, koji je nedavno umro od raka.

Barselona u odlučujućem meču u sezoni dočekuje Atletiko Madrid, a pobeda na tom meču znači - titula.

"Želimo da osvojimo titulu. Posle svega što se dogodilo, želimo da titulu posvetimo Viljanovi. On bi sigurno želeo da pobedimo, mnogo je voleo ovaj klub", rekao je Mesi.

Argentinac je istakao da je završnica španske Primere veoma čudna i da je neverovatno da ni Barselona, ni Real, ni Atletiko nisu uspeli da pobede u prethodnom kolu.

"Srećni smo jer je sudbina i dalje u našim rukama. Bilo bi lepo da sezonu završimo pobedom, biće to veoma važna titula", rekao je Mesi.

Barselona je kolo pre kraja šampionata druga na tabeli sa 86 bodova, ima tri boda manje od prvoplasiranog Atletiko Madrida i ukoliko pobedi - osvojiće titulu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво