Sumrak favorita u Primeri!

Četa Dijega Simeonea dobila je neke veoma važne mečeve ove sezone, ali bi sada sve to moglo da bude uzalud jer su poraženi kada to nije smelo da se desi. Levante je bio bolji od Atletika rezultatom 2:0. Srećom po njih, Real je jedva izvukao bod protiv Valensije, o to golom petom Kristijana Ronalda.

Fudbaleri Atletiko Madrida poraženi su od Levantea sa 0:2 u 36. kolu španske Primere. Levante je poveo u 7. minutu utakmice, autogolom Filipea, a konačan rezultat postavio je David Baral u 69.

Atletiko Madrid je i pored ovog poraza zadržao lidersku poziciju u Primeri.

Dijego Simeone, u skladu sa onim na šta smo inače navikli, imao je vrlo zanimljivo viđenje situacije u kojoj se sada njegov tim našao.

„Poraz je najbolja stvar koja je mogla da nam se desi. On nas vodi u tri nedelje jakog treninga i izraženih emocija. Ovo je idealan momenat za moje igrače, očekujem da imamo sjajne tri nedelje. Prvo finale nas očekuje u duelu sa Malagom", rekao je Simeone.

Sumrak favorita u ovom kolu španske Primere upotpunio je Real Madrid. Fudbaleri "los blankosa"igrali su na svom terenu nerešeno, 2:2, sa Valensijom u 36. kolu La Lige.

Gosti su poveli u finišu prvog poluvremena golom Žeremija Matijea u 44. minutu, a izjednačenje kraljevskom klubu doneo je Serhio Ramos u 59. posle asistencije Kristijana Ronalda.

Novo vođstvo Valensiji doneo je Danijel Pareho šest minuta kasnije, i delovalo je da će to biti i konačan rezultat, ali je Real u sudijskoj nadoknadi vremena uspeo da izjednači, golom Kristijana Ronalda.

Real Madrid je posle ovog remija ostao na trećoj poziciji u španskom prvenstvu sa 83 boda, što je tri manje od drugoplasirane Barselone i pet od lidera Atletiko Madrida koji ima i utakmicu više.

Valensija je trenutno osma sa 46 bodova, i izgubila je sve šanse da se naredne sezone nadmeće u evropskim takmičenjima. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво