Читај ми!

Platini: Oštre kazne za trošadžije

Mišel Platini najavljuje oštre kazne za klubove koji ne poštuju finansijski fer-plej, ali tvrdi da neće izbacivati klubove iz evropskih takmičenja. Mančester siti i PSŽ pod lupom.

Evropska fudbalska unija (Uefa) preduzeće oštre mere protiv velikih klubova koji su prekršili pravila finansijskog fer-pleja, najavio je predsednik Uefe Mišel Platini, ali je napomenuo da neće biti izbacivanja iz evropskih takmičenja.

Kako prenose francuski mediji, pod lupom istrage Uefe su Mančester siti i Pari Sen Žermen.

"Mislim da će značajne kazne pogoditi velike klubove. Privešćemo tu stvar kraju", rekao je Platini za Parizijan i dodao da će prve odluke biti donete početkom maja.

Platini je, ipak, napomenuo da "neće biti krvi i suza, ukoliko je to neko očekivao".

"Biće oštrih mera, ali neće biti izbacivanja iz evropskih takmičenja", rekao je Platini.

On nije konkretno naveo klubove koji su pod istragom, ali je naglasio da "nije baš siguran da li PSŽ poštuje pravila finansijskog fer-pleja".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво