Читај ми!

Junajted lomi kasicu za Kavanija

Mančester junajted neće žaliti pare na leto i ne želi da ponavlja greške iz prethodnih prelaznih rokova, pa će, čim se "pijaca" otvori, za Edinsona Kavanija ponuditi 72 miliona evra.

Mančester junajted planira da ponudi Pari Sen Žermenu 72 miliona evra za urugvajskog napadača Edinsona Kavanija, tvrdi Gardijan.

Kavani je prošle sezone prešao u pariski klub iz Napolija za sumu od 65 miliona evra, što je najskuplji transfer u istoriji francuskog fudbala, a šesti svih vremena u svetu.

Urugvajski internacionalac važi za jednog od najboljih napadača današnjice i čini zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem "udarnu iglu" PSŽ-a.

Dvadesetsedmogodišnji Kavani je u karijeri igrao i za Danubio i Palermo, dok je boje Urugvaja od 2008. branio na 60 utakmica, uz 20 postignutih golova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво