Читај ми!

Stojanović:Nismo blistali, ali je dovoljno za tri boda

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da crveno-beli nisu igrali posebno kvalitetno u pobedi protiv Radničkog, ali da je i ono što su pružili bilo dovoljno za osvajanje tri dragocena boda.

Crvena zvezda jeu Beogradu slavila protiv Nišlija sa 2:0 i napravila možda odlučujući korak ka tituli pošto na čelu tabele beži šest bodova aktuelnom prvaku Partizanu, koji je neočekivano poražen u Kruševcu od Napretka istim rezultatom (2:0).

"Bila je ovo teška utakmica, kako smo i očekivali. Radnički je dobra ekipa, a mi smo, pritom, imali problema zbog suspenzija i povreda. Nismo prikazali posebno kvalitetnu partiju, ali bilo je dovoljno za tri boda", izjavio je Stojanović.

On je dodao da su crveno-beli imali imperativ pobede nakon kiksa Partizana u Kruševcu i da ih je to sputalo u igri, istakavši dobre partije Rakića i Nenadića.

"Posebno bih pohvalio Rakića, koji je bio starter posle osam meseci. Ne mislim samo zbog postignutog gola, već i zbog prikazane igre", kazao je Stojanović, a u osvrtu na predstojeći "večiti derbi" naglasio je da se njegov tim neće opustiti posle značajne pobede nad Nišlijama.

"Ne želimo ništa da računamo sa plus šest bodova, hoćemo što bolje da se spremimo za derbi. To je specifična utakmica, ali mi svakom meču pristupamo isto i idemo na pobedu na stadionu Partizana", poručio je Stojanović.

Pomoćni trener Radničkog Nenad Stamenković smatra da su crveno-beli slavili potpuno zasluženo.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi i fantastičnoj seriji od 15 trijumfa u nizu. Želim im da tako nastave do kraja prvenstva i da osvoje titulu. Mi smo loše organizovali napade, neke greške su nas koštale poraza. Okrećemo se narednim mečevima u prvenstvu", rekao je Stamenković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво