Читај ми!

Zvezda sve bliža tituli

Crvena zvezda pobedila je na Marakni Radnički iz Niša 2:0 pa je na čelu tabele Superlige Srbije odmakla velikih šest bodova drugoplasiranom gradskom rivalu i braniocu titule, Partizanu.

Zvezda se ovom pobedom značajno približila osvajanju šampionske titule posle šest sezona, pošto sada ima šest bodova više od Partizana, koji je poražen u Kruševcu od Napretka.

S druge strane, Jaogodina je posle preokreta pobedila "građevinare", kojima predstoji teška borba za opstanak u ligi. Golove za "ćurane" postigli su Aleksandar Pešić u 37. i 69. minutu i Filip Arsenijević u 80. Jedini gol za Rad postigao je Andrija Luković u sedmom minutu.

Zvezda je pred oko 17.000 gledalaca upisala 15. uzastopnu prvenstvenu pobedu, kojom je stekla šest bodova prednosti u odnosu na Partizan, koji je još uvek aktuelni šampion Srbije.

Strelci na utakmici 25. kola bili su Đorđe Rakić u 50, što je bio njegov prvenac u dresu crveno-belih, i Dragan Mrđa u 75. minutu.

Ekipa Crvene zvezde lošije je odigrala prvo poluvreme, kao da je bila sputana neočekivanim porazom Partizana u Kruševcu. Domaći fudbaleri stvorili su samo dve šanse, a uspešno je intervenisao golman Nišlija Filipović.

Početkom drugog dela susreta domaćin je poveo golom Rakića posle odlične asistencije Miloša Ninkovića, a kada je Mrđa doneo vođstvo od 2:0 crveno-beli su do kraja bez problema kontrolisali situaciju na terenu i mirno okončali utakmicu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво