Читај ми!

Nikolić: Nema izgovora za poraz

Nema nikakvih izgovora za poraz, rekao trener crno-belih Marko Nikolić posle poraza u Kruševcu. Drago mi je što sam ja na neki način pomogao mojoj Zvezdi da dođe do titule, izjavio je trener Napretka Nenad Lalatović.

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa odigrala veoma loš meč protiv Napretka u Kruševcu i dodao da ne postoje izgovori za poraz.

"Najpre čestitke Napretku. Odlična borba i izdržljivost od strane Kruševljana, a dosta kartona je najbolji dokaz da se bore. Kad je reč o našoj igri, utisci su veoma loši. Imali smo mnogo šansi da postignemo gol, ali smo ih propuštali. Nema nikakvih izgovora za poraz", rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Partizan je izgubio danas u Kruševcu od Napretka sa 2:0 u 25. kolu Super lige Srbije.

Na konstataciju novinara da je i teren u Kruševcu bio loš, Nikolić je kratko dodao:

"Kakav je teren bio za nas, isti takav je bio i za Napredak. Zaslužili su sve čestitke".

Treneru Napretka Nenadu Lalatoviću drago je što će njegova ekipa pobedom nad Partizanom pomoći Crvenoj zvezdi da osvoji titulu u Super ligi Srbije.

"Mi igramo samo za nas, nalazili smo se u opasnoj zoni, da danas nismo pobedili i da izgubimo od Rada, ispali bismo iz lige. Napravili smo jedan veliki korak napred, veliki korak ka opstanku... Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri, osvojena tri velika boda i, ono što nosim na srcu i što moram da kažem, želim Zvezdi da osvoji titulu", rekao je Lalatović posle meča.

"Drago mi je što sam ja, bivši igrač i kapiten Crvene zvezde, na neki način pomogao mojoj Zvezdi da dođe do titule, ali smo danas isključivo igrali za Napredak... Drago mi je što smo ostali u ligi i što će Zvezda da osvoji titulu", kazao je Lalatović.

Partizan posle ovog poraza zaostaje na tabeli Super lige za prvoplasiranom Crvenom zvezdom tri boda, ali crveno-beli u ovim trenucima igraju meč protiv Radničkog iz Niša i ako pobede "odlepiće" se na šest bodova razlike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво