Читај ми!

Sosijedad uz "zvuk sirene", Hetafeu i Levanteu po bod

Real Sosijedad je, u prvom minutu sudijske nadoknade, došao do pobede nad Espanjolom od 2:1. Osasuna i Valensija odigrali nerešeno 1:1, dok su Hetafe i Levante odigrali bez golova.

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su večeras na svom stadionu Espanjol sa 2:1 u poslednjoj subotnjoj utakmici 34. kola španske Primere.

Sosijedad je tako posle četiri uzastopne utakmice u Primeri konačno došao do trijumfa.

Espanjol je na večerašnjem susretu u San Sebastijanu prvi stigao do prednosti, a strelac vodećeg gola bio je Džon Korboda u 23. minutu na sistenciju Dijega Kolota.

Izjednačujući pogodak postigao je Serhio Kanales u 32. minutu, da bi konačnih 2:1 postavio Karlos Vela u prvom minutu sudijske nadoknade vremena drugog poluvremena.

Real Sosijedad je ovom pobedom, makar do sutra, napredovao za jedno mesto na tabeli, pa je sada šesti sa 54 boda, dok je Espanjol deseti sa 41.

Ranije danas Osasuna i Valensija odigrali su nerešeno 1:1, dok je Hetafe osvojio bod (0:0) u borbi za opstanak protiv Levantea.

Hetafe je došao do jednog boda pa je tako održao realne šanse da opstane u španskoj prvoj ligi jer se trenutno nalazi na 18. mestu sa 32 boda, koliko ima i Valjadolid, koji je za poziciju bolje plasiran i nalazi se izvan zone ispadanja.

Ekipa Hetafea je utakmicu završila sa igračem manje, pošto je Aleksis u 81. minutu dobio drugi žuti karton, odnosno crveni, te je morao da napusti teren.

Levante je trenutno deveti sa 41 bodom, i sa malim izgledima da sezonu završi među prvih šest ekipa, što bi ekipu odvelo u evropska takmičenja naredne sezone.

Ekipa Levantea u sledećem kolu gostuje Elčeu koji se bori za opstanak u španskoj Primeri, dok će Hetafe dočekati Malagu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи