Читај ми!

Milijaš utišao Pazar!

Kapiten Crvene zvezde fantastičnim pogotkom doneo crveno-belima pobedu na teškom gostovanju u Novom Pazaru. Sukob navijača posle meča.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu Novog Pazara sa 1:0, u utakmici 24. kola Superlige Srbije. Jedini pogodak na susretu postigao je kapiten beogradskog kluba Nenad Milijaš u 17. minutu iz slobodnog udarca sa tridesetak metara.

Crveno-beli su dva minuta posle vođstva mogli do ubedljivije prednosti, ali je golman domaćina Marko Šimić odlično odbranio šut Dragana Mrđe.

Pazar je u finišu prvog poluvremena imao nekoliko vezanih šansi za izjednačenje, a najbolju je propustio Admir Kecap, koji je neometan loše šutirao iz prve posle centaršuta iz kornera.

Gosti su u 60. minutu mogli do drugog gola, ali je Šimić odbranio penal koji je izveo Darko Lazović. Do jedanaesterca je došlo kada je Ibrahim Arifović sapleo Nejca Pečnika u kaznenom prostoru.

 

Posle penala utakmica je bila prekinuta na nekoliko minuta, pošto su domaći navijači ubacivali predmete na teren.

Do kraja utakmice nisu viđene izglednije prilike, a Novi Pazar je do boda mogao u poslednjim trenucima susreta, ali je golman crveno-belih Boban Bajković odbranio šut domaćina iz velike daljine.

Navijači Novog Pazara i Crvene zvezde sukobili su se po završetku utakmice. Incident se dogodio nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na tribinama Gradskog stadiona u Nvom Pazaru, gde su nakon verbalnih uvreda letele i kamenice između pristalica dva kluba.

Reagovala je Žandarmerija i kordonom razdvojila pristalice Novog Pazara i oko 400 navijača crveno-belih, a situacija je pogoršana kada je ministar bez portfelja u tehničkoj vladi zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izlazio sa tribina u majici s natpisom "Gračanica čeka titulu".

Domaći navijači sa zapadne tribine najpre su počeli da negoduju, a potom su gađali stolicama pripadnike Žandarmerije koji su okružili Vulina.

Strasti su na kraju ipak smirene i nije bilo većih nereda, a na stadionu je pričinjena znatna materijalna šteta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара