Читај ми!

Solun je goreo, PAOK je pobedio Olimpijakos!

Malo je verovatno da će PAOK i Olimpijakos ikada više odigrati takav meč. Utakmica u polufinalu Kupa Grčke počela je sa zakašnjenjem zbog neverovatne bakljade domaćih navijača, a završila se masovnom tučom. Ni ono što se dešavalo između toga nije bilo u granicama "uobičajenog"...

Polufinale grčkog kupa donelo je duel između PAOK-a i Olimpijakosa. Njihovi mečevi nikada nisu "mirni", ali ovaj je bio svakako poseban. Na kraju, crno-beli sa "Tumbe" su slavili pobedu, ali meč će ostati upamćen po neverovatnoj atmosferi na tribinama, prekidima i incidentima...

Meč je počeo sa zakašnjenjem zbog nezapamćene bakljade domaćih navijača uoči prvog sudijskog zvižduka. To nije bilo sve, jer je klupa Olimpijakosa bila zasuta komadima ribe. Tokom meča bacali su banane u pravcu tamnoputih fudbalera ekipe iz Pireja.

Gol odluke postigao je napadač PAOK-a Stefanos Atanasijadis početkom drugog poluvremena. Prvi meč završen je pobedom Olimpijakosa od 2:1.

Atmosfera na tribinama je od početka, najblaže rečeno, bila naelektrisana, ali su igrači bili ti koji su doprineli da sve izmakne kontroli. Cavelas i Bong bili su u klinču već u trećem minutu susreta, a teško je prebrojati sve bespotrebno oštre startove.

PAOK je meč završio sa dva igrača manje, Olimpijakos sa jednim. Pokazano je ukupno 12 žutih kartona, a meč je završen nakon 11 minuta nadoknade.

Ali, najgore je bilo na samom kraju...

Zvonimir Vukić, nekadašnji fudbaler Partizana, meč je presedeo na klupi PAOK-a. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи