Читај ми!

Zečević: Dug daleko manji od pet miliona

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Zečević rekao je da je optimista kada je u pitanju dobijanje licence Uefe za narednu sezonu i poručio da crveno-beli ne duguju mnogo novca. Cifra je daleko manja od pet miliona evra, koliko su objavili pojedini mediji. Neće biti organizovanog odlaska navijača u Novi Pazar.

Finansijsko kontrolno telo Uefe nedavno je utvrdilo da je Zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.

"Ne može tačno da se izračuna koliko dugujemo, jer je dokumentacija koju smo dobili od Uefe obimna. Naš odgovor će uslediti do 23. aprila, ali je u ovom trenutku reč o relativno maloj količini novca. Vidim rešenje, monitoring traje tri godine i moramo da ga uhvatimo. Optimista sam i cifra je daleko manja od pet miliona evra, koliko su pojedini mediji objavili", rekao je Zečević novinarima na Marakani.

On je dodao da će se u narednih nekoliko dana više znati koja je cifra u pitanju.

Zečević je rekao da navijači nisu pokazali inicijativu da bodre ekipu na prvenstvenom meču u Novom Pazaru.

"Što se tiče utakmice sa Pazarom, mi nismo imali inicijativu navijača da klub organizuje posetu toj utakmici. U skladu s tim, mi nismo ni počeli to organizovanje, jer inicijative nije bilo. Nama bi bilo drago da Zvezdinih navijača bude na svakoj utakmici, pa i u Novom Pazaru, u što većem broju, ali ja na to ne mogu da utičem", rekao je Zečević novinarima na Zvezdinom stadionu.

Na stadionu u Novom Pazaru, zbog procene da im se ne može garantovati bezbednost, neće biti navijača Crvene zvezde, odnosno klub ih neće organizovano voditi iako je domaćin za njih odobrio 400 ulaznica. Zečević je kazao da Zvezda od Novog Pazara nije ni tražila te ulaznice.

"Da sam imao inicijativu navijača da putem kluba organizujemo odlazak, ja bih se obratio klubu koji organizuje meč da mi dostavi karte", dodao je Zečević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво