Читај ми!

Atletiko pušta Kostu u Čelsi!

Čelsi želi da dovede Dijega Kostu, navodno je već i postigao dogovor sa napadačem, a Dijego Simeone neće sprečiti svog fudbalera da na leto napusti Madrid. Podržaću svaku njegovu odluku. Normalno je da se Čelsi interesuje za Dijega, rekao je argentinski stručnjak.

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da nije iznenađen time što je Čelsi pokazao veliko interesovanje za Dijega Kostu i istakao da neće sprečiti svog napadača da promeni klub.

Španski list AS nedavno je objavio da je londonski klub navodno postigao dogovor sa Atletikom o Kostinom transferu na leto, vrednom 60 miliona evra.

"Sve zavisi od igrača, odnosno onoga šta misli da je najbolje za njegovu budućnost. Podržaću svaku njegovu odluku. Normalno je da se Čelsi interesuje za Dijega, a za nas on predstavlja i veliki ekonomski potencijal. Samjuel Eto je sve stariji, a u Čelsiju misle da je Kosta pravi igrač za njih. Ipak, trenutno je on naš fudbaler", rekao je trener lidera Primere.

U dosadašnjem toku sezone Kosta je za Atletiko postigao 34 gola na 45 utakmica.

Menadžer Čelsija Žoze Morinjo nedavno je izjavio da su mu potrebni pravi napadači i posredno priznao da nije zadovoljan učinkom sadašnjih špiceva, pre svih Fernanda Toresa.

Očekuje se da Tores na kraju sezone napusti Čelsi, a kao jedna od mogućnosti pominje se upravo povratak u Atletiko.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи