Džerard: Sledi najvažniji mesec moje karijere!

Popularni Skauzeri su u euforiji kakva nije viđena više od dve decenije. Prošle su 24 godine otkada je Liverpul poslednji put bio šampion Engleske, a za to vreme nikada nije bio bliže cilju nego što je sada. Toga je svestan i Stiven Džerard...

Kapiten Luverpula Stiven Džerard rekao je da veruje da bi sledećih mesec dana mogli da budu najvažniji u njegovoj karijeri, ukoliko taj premijerligaš osvoji prvu titulu u Premijer ligi.

Liverpul je u nedelju u derbiju kola pobedio Mančester siti sa 3:2. Osim što je ostvario desetu uzastopnu pobedu, klub s Enfilda je sa ta tri boda bliži tituli.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, ima dva više od drugoplasiranog Čelsija, a sedam više od Sitija, koji je na trećem mestu. Međutim, klub iz Mančestera ima dva meča manje.

"Uživam... Sjajno je igrati sa toliko vrhunskih igrača. Putovanje koje sam imao svih ovih godina... Bilo je uspona i padova, ali sada uživam u svakom minutu. Osećam se kao da ponovo imam 21 godinu. Osećam da najvažniji mesec u mojoj karijeri upravo počinje", rekao je Džerard, prenose britanski mediji.

Do kraja Premijer lige ostalo je još četiri kola, a ukoliko "crveni" zabeleže sve pobede osvojiće prvu titulu šampiona posle 24 godine.

U narednom kolu Liverpul gostuje kod Noriča, potom dočekuje Čelsi, a u poslednja dva meča igra protiv Kristal palasa i Njukasla.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво