Stojanović: Serija pobeda nastavlja se u Subotici

Slaviša Stojanović, trener Crvene zvezde, svestan je da njegov tim očekuje tradicionalno teško gostovanje u Subotici, ali naglašava da veruje u 12. uzastopnu pobedu. "Moramo biti veoma strpljivi protiv Spartaka i iz takve igre tražiti nova 3 boda i ostanak na čelu tabele", rekao je Stojanović.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovu ekipu očekuje nezgodno gostovanje Spartaku u Subotici, ali da veruje kako će crveno-beli zabeležiti 12. uzastopnu prvenstvenu pobedu.

"Odlazimo Spartaku, a oni veoma teško gube. Primaju malo golova, imaju pet remija u šest kola i radi se o veoma tvrdoj ekipi. Biće nam potrebno strpljenje i odgovornost u igri. Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi. Nadam se da ćemo ponoviti igru iz meča protiv Voždovca i delimično Donjeg Srema", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.

Zvezdin trener dodao je da još ne zna da li će igrati Darko Lazović, sigurno će odsustvovati Novak Martinović, dok se Jovan Krneta vraća u formu.

"Krneta polako vraća u takmičarski ritam posle povrede, dok će Martinović sigurno propustiti sutrašnji meč. Lazović nije trenirao prethodnih dana zbog temperature, ali se sada oseća bolje. Videćemo kakva će biti situacija večeras", naveo je on.

Na pitanje novinara da li je upoznat sa činjenicom da je Zvezda izgubila poslednja dva meča u Subotici, Stojanović je rekao:

"Nisam gledao te mečeve, ali znam za te podatke. Ne znam koliko to može da se poredi sa sutrašnjom utakmicom jer oni imaju drugi tim i trenera. Čuo sam da je teren manje travnat, ali to je fudbal i moramo da se prilagodimo", zaključio je Stojanović.

Odbrambeni Zvezdin fudbaler Dejan Kelhar rekao je da ekipa mora da svede greške na minimum.

"U svaku utakmicu ulazimo sa istim ciljem, pa i ovu. Znamo šta nas očekuje, čuo sam od saigrača da je Spartak tvrda ekipa. Ne smemo da dozvolimo kikseve u odbrani, a bilo ih je u prethodnim utakmicama, pa ih protivnici nisu kaznili. Ipak, smatram da odbrana počinje od napada", poručio je Kelhar.

Utakmica 22. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 15.30 u Subotici.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво