Читај ми!

Ninković: Gol na vreme rešava sve probleme

Često je fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković isticao da nijedan tim u Superligi ne može da parira crveno-belima ukoliko on i njegovi saigrači maksimalno uđu u meč. Ninković dodaje da je rani gol u mreži rivala najbolji recept a ubedljiva pobeda i sigurna igra protiv Voždovca (5:1) je pravi dokaz za to.

Ninkovićeva tvrdnja se ispostavila kao tačna i na jučerašnjem meču protiv Voždovca, koji su crveno-beli ubedljivo dobili sa 5:1.

"Uvek to ponavljam. Kada rano postignemo pogodak i pristupimo utakmici kako treba retko ko može da nam stvori probleme. Odigrali smo dobru utakmicu, postigli pet golova i što je najvažnije zadržali prvo mesto. Čestitam i protivniku koji je došao na Marakanu da se nadigrava i omogućio publici da uživa u fudbalu. Mislim da su svim ekipama u našem prvenstvu utakmice sa nama prilika da se pokažu u najboljem izdanju", rekao je Ninković.

Narednog vikenda sledi gostovanje u Subotici, tradicionalno neugodnom protivniku za Crvenu zvezdu.

"Slažem se da neće biti lako, ali opet ponavljam sve zavisi od nas. Bio bih zadovoljan i sa minimalnom pobedom. Definitivno ulazimo u formu i podižemo nivo igre. Sinoć smo postigli pet pogodaka, a približno toliko mogli smo da damo i protiv Donjeg Srema. Ako ovako nastavimo ubuduće, mislim da nije nemoguće da pobedimo sve utakmice do kraja", konstatovao je Ninković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи