Читај ми!

Stojanović: Čvrstom igrom do nova tri boda

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde očekuju težak meč sa ekipom Voždovca. Kako ističu u Ljutice Bogdana, samo disciplinovana i požrtvovana igra od prvog minuta garantuje pozitivan rezultat protiv ekipe koja spada u malobrojne koje su osvojile dvocifren broj poena u dosadašnjem delu polusezone.

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović izjavio je da njegova ekipa zna kako mora da igra ako želi da pobedi Voždovac u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

"Znamo kako moramo da igramo ako hoćemo da osvojimo tri boda protiv Voždovca. Mnogo radimo na taktici i videćemo šta će biti", rekao je Stojanović novinarima na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17.30 na svom stadionu igraju sa Voždovcem, utakmicu 21. kola Superlige Srbije. Zvezda je prva na tabeli sa 47 bodova, a Voždovac zauzima osmo mesto sa 26 bodova.

Stojanović je naveo da je Voždovac na početku prolećnog dela sezone pokazao koliko je ozbiljna ekipa.

"U dobroj su formi, to je dobro balansiran tim i samo s maksimalnom ozbiljnošću možemo do cilja. Najopasniji su kao celina i imaju nekoliko dobrih igrača koji žele da igraju fudbal", kazao je trener crveno-belih.

Voždovac je u jesenjem delu sezone kao domaćin pobedio Zvezdu sa 1:0, a Stojanović je rekao da se njegova ekipa na tom susretu "pošteno ispromašivala".

"Pri 0:0 i kod 0:1 nismo uspeli da dođemo do gola, Voždovac jeste", rekao je Stojanović.

Prema njegovim rečima, kada je odbrana u pitanju, zdravstveni bilten u njegovoj ekipi je veoma problematičan.

Stojanović je dodao da situacija s Lukom Milunovićem neće uticati na ekipu. Milunović je odstranjen iz prvog tima jer nije želeo da potpiše ugovor kojim bi odustao od eventualne tužbe zbog neisplaćenih zarada.

"Ne vidim uopšte razlog zašto bi nas poremetila situacija s Milunovićem, mi smo profesionalci. Stav kluba je jasan", rekao je on.

Štoper Crvene zvezde Savo Pavićević rekao je da njegova ekipa mora od početka utakmice da igra čvrsto.

"Voždovac je kvalitetan tim, njihovi individualci stvarno znaju da igraju fudbal, ali idemo na pobedu. Moraćemo da igramo čvrsto od prve sekunde i na taj način da uzmemo tri boda", rekao je Pavićević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво