Читај ми!

Vidić: Januzaj veoma dobar, ali ...

Mlado Anan Januzaj još mora da radi kako bi postao zvezda ekipe. Ima samo 18 godina, a već se izborio za mesto u klubu kakav je Mančester junajted. Kapiten tima Nemanja Vidić predvideo je mladom Belgijancu svetlu budućnost, ali uz konstatacija da mora još da radi i da se dokazuje. Naravno za sve to potrebna mu jenesebična podrška saigrača.

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da je važno da saigrači i klub zaštite mladog Adnana Januzaja od prevelikog pritiska javnosti. Da bi izrastao u velikog igrača mora da bude konstantan svake nedelje, a pre svega da se razvije kao čovek i kao fudbaler, oceni je Vidić.

"Adnan radi veoma dobro. On je izuzetno talentovan igrač i pred njim je lepa budućnost. Mlad je, ima samo 18 godina. Moramo da budemo oprezni sa njim. Ne smemo da ga opteretimo očekivanjima, o tome menadžer mora da vodi računa. Ipak, Adnan mora još mnogo da radi kako bi napravio veliki uspeh, ali je svakako sposoban za to", rekao je Vidić za klupski časopis Insajd Junajted.

Ove sezone belgijski fudbaler je za Junajted odigrao 21 utakmicu i dao tri gola.
"Da bi bio uspešan u Junajtedu, igrač mora da pruža dobre partije svake nedelje. To je veliki izazov i zato kažem da moramo da budemo pažljivi sa mladim igračima. Važno je da se dobro razviju kao ljudi i kao fudbaleri", dodao je bivši reprezentativac Srbije.

Ekipa Junajteda trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa 37 bodova, 14 manje od gradskog rivala Mančester Sitija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара