Pijani navijač pozvao policiju zbog poraza Junajteda

Policija u Mančesteru potvrdila je da je primila poziv od pijanog navijača Mančester junajteda koji je, posle poraza svog tima od Sanderlenda, zahtevao da razgovara sa Aleksom Fergusonom.

Mančesterska policija saopštila je da je navijač Mančester junajteda, posle poraza svog kluba od Sanderlenda, pozvao broj za hitne slučajeve i tražio da razgovara sa bivšim trenerom "crvenih đavola" Aleksom Fergusonom.

Policija je u saopštenju na svojoj Fejsbuk stranici navela da broj 999 služi samo za hitne slučajeve, iako shvata da "porazi fudbalskih klubova mogu da budu deprimirajući".

"Sinoć nas je na 999 pozvao pijani navijač iz severnog dela Mančestera i tražio da razgovara sa Aleksom Fergusonom o rezultatu utakmice protiv Sanderlenda. Znamo da navijači mogu biti depresivni kada njihov fudbalski klub izgubi, ali ovaj broj je samo za hitne slučajeve. Za sve druge poslove u vezi sa policijskom istragom pozovite 101", navodi se u saopštenju.

"Ako sa Aleksom želite da razgovarate o nedavnim rezultatima, mi u policiji vam savetujemo da pokušate da pozovete direktno klub, pošto ćete verovatno imati više šansi da ga dobijete tamo nego u policiji", dodaje se.

Sanderlend je sinoć na Old Trafordu, posle izvođenja jedanaesteraca, izbacio Mančester junajted u polufinalu Liga kupa.

Aktuelni šampion Engleske trenutno je sedmi na tabeli sa 14 bodova zaostatka za vodećim Arsenalom.

Aleks Ferguson je prošlog leta napustio klub, a na klupi ga je zamenio trenutno vrlo osporavani Dejvid Mojs.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво