Bosanski navijači pogrešili državu

Pažnja: Nije Njuz net, ali jeste nešto slično. Bosanski šaljivi sajt objavio lažnu vest da je grupa navijača fudbalske reprezentacije BiH kupila avionske karte i umesto u Litvaniju otputovala u Letoniju. "Kad smo stigli tamo, videli smo mi sve neka tišina, nema naših navijača nigde."

Neverovatna avantura navijača reprezentacije BiH, koji su umesto na istorijski meč "zmajeva" u Litvaniju, otputovali u Letoniju.  

Navijač fudbalske selekcije BiH Haris Tresnjo krenuo je sa grupom prijatelja na utakmicu, ali na njihovu žalost, završili su u pogrešnoj državi. Haris, koji je inače šumar iz Ovčara, za portal je ispričao šta se dogodilo:

"Ja i mojih nekoliko jarana krenuli smo na utakmicu da navijamo za Bosnu, ali umesto u Litvaniji, mi smo završili u Letoniji. Zaj**ali smo se kad smo kupovali karte za put i nismo primetili da idemo u krivu državu. Kad smo stigli tamo, videli smo mi sve neka tišina, nema naših navijača nigde", rekao je Tresnjo za portal Vijesti.ba.

"Pitali smo neke ljude, na engleskom, gde su svi i gde se igra fudbalska utakmica. Ispričali smo kako smo došli iz BiH da navijamo za naše, ali su nam se samo smejali i govorili da smo jako daleko od stadiona. Jedan mlađi momak nam je onda došao i objasnio kako smo u pogrešnoj državi i kako se ne igra u Letoniji nego u Litvaniji. Lutali smo još malo glavnim gradom, da se uverimo", rekao je Haris.

Haris priznaje da nikad nije razlikovao te dve zemlje - Litvaniju i Letoniju - i kako su bili "ljuti na jarana koji im je kupio karte".

Ali ipak, na kraju su se dobro proveli i u Letoniji. Pronašli su kafić koji je prenosio utakmicu Bosne i Hercegovine i Litvanije, i uz mnogo tamošnjeg piva proslavili uspeh reprezentacije BiH.

"Ovu glupost pamtiću sigurno do kraja života", završio je Haris.

Ova neverovatna vest potiče sa sajta koji pravi lažne, šaljive članke, pa smo se, pozivajući se na ostale sajtove u regionu, i mi "upecali".

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво