Читај ми!

Bez odlaganja Javor – Zvezda

Utakmica prvog kola fudbalske Superlige između Javora i Crvene zvezde ipak će se igrati u nedelju u Ivanjici, saopštio je danas beogradski klub.Utakmica u Ivanjici igraće se u nedelju od 18 sati, a od 20.30 u Novom Sadu sastaće se Vojvodina i Donji Srem.

Pre nekoliko dana u javnosti su se pojavila nagađanja da će utakmica Javora i Crvene zvezde biti odložena, ali su to zvaničnim saopšteljem demantovali iz Crvene zvezde.

"Sve informacije koje su se pojavile u javnosti u poslednja dva dana, a u vezi odlaganja utakmice zbog Sabora trubača u Guči su neistinite. Crvena zvezda se ovim putem zahvaljuje domaćinu, FK Javor, na trudu i profesionalnosti prilikom organizacije ove utakmice", navodi se u saopštenju na sajtu Zvezde.

Ostale utakmice  igraju se u subotu a sastaju se Rad - Čukarički, Sloboda - Spartak, OFK Beograd - Voždovac, Partizan - Novi Pazar, Radnički Niš - Radnički Kragujevac i Jagodina - Napredak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи