Читај ми!

Gužva na Marakani

Dragan Džajić i Nebojša Čović ušli u konflikt na stadionu Crvene zvezde. Mediji u Srbiji preneli da je došlo čak i do fizičkog sukoba. Još nema potvrde da je Džajić podneo ostavku ne mesto predsednika u klubu kao što se u prvi mah nagađalo. Sportski direktor kluba Zoran Stojadinović rekao da je bilo rasprave ali ne i tuče Čovića i Džajića.

22.00 - Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović potvrdio je u izjavi za Sportski žurnal da je bilo rasprave između Džajića i Čovića ali ne i fizičkog obračuna. „Došlo je do rasprave, tačno je da sam ih razdvajao, ali nije bilo nikakvog udarca ni sa jedne, ni sa druge strane. Strasti su se posle toga smirile", rekao je Stojadinović.

18.45 - Drugi potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza demantovao je navode da je Dragan Džajić podneo ostavku. "Nije tačno da je predsednik podneo ostavku. Ne znam šta se događalo, nisam bio prisutan", rekao je Kokeza za internet portal mozzartsport.com.

18.00 - Domaći mediji prenose da je policija počela da istražuje incident na Marakani. I dalje iz kluba nema nikakvih komentara.

Čelnici Crvene zvezde Dragan Džajić i Nebojša Čović sukobili su se danas na stadionu tog fudbalskog kluba, objavilo je više beogradskih medija.

Prema nepotvrđenim informacijama, Džajić je udario Čovića posle kraće prepirke i potom otišao sa Zvezdinog stadiona, podnevši neopozivu ostavku.

Neki mediji, međutim, navode da je Džajić samo pokušao da udari Čovića.

Džajić se u novembru posle osam godina vratio u klub, kada je prvo predvodio Radnu grupu, a potom je izabran i za predsednika.

Број коментара 32

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи