Читај ми!

Milošević: Krivci će biti kažnjeni

Savo Milošević najavio kazne za sve odgovorne za nemile doađaje u Kruševcu. "Naši krivci će biti kažnjeni jer, jednostavno, ovo nije dozvoljeno ponašanje kada su u pitanju profesionalci, a pogotovu nacionalni tim", rekao je Milošević. Policija prikuplja informacije o incidentima u Kruševcu.

Direktor selekcija Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević rekao je da će biti kažnjeni svi odgovorni za incident koji se u utorak dogodio na utakmici baraža za Evropsko prvenstvo između mladih selekcija Srbije i Engleske u Kruševcu.

"Ono što mogu da kažem jeste da se to apsolutno neće tolerisati. Utakmica je organizovana perfektno. Ovo je bio sukob unutar terena, među igračima. Niko nije učestvovao spolja, osim aktera samog meča. Naši krivci će biti kažnjeni, jer jednostavno ovo nije dozvoljeno ponašanje kada su u pitanju profesionalci, a pogotovu nacionalni tim", rekao je Milošević.

Pojedini mediji naveli da je Milošević posle meča kritikovao igrača Nikolu Ninkovića zbog učešća u incidentu jer mu to nije prvi put da bude akter nemilog događaja.

Bivši napadač reprezentacije dodao je da se izvinio Englezima za incident na stadionu Mladost.

"Posebno mi je žao što se sve to izdešavalo jer selektora engleske reprezentacije Stjuarta Pirsa znam mnogo godina, igrali smo jedan protiv drugog i u izuzetno smo dobrim odnosima", naveo je Milošević.

On je podsetio da u Kruševcu niko nije zviždao protivničkoj himni i da, koliko je uspeo da sazna, incident po završetku meča je bio posledica navodne provokacije engleskog fudbalera Denija Rouza.

"U svakom slučaju nije dobro i neće biti dobro po sve nas - i po Savez i po one koji su učestvovali u incidentu, a krivi su. Na žalost, takve stvari nam se ponavljaju i nikako da shvatimo da ćemo za to platiti visoku cenu", zaključio je Milošević.

Predstavnici Engleske ekipe i saveza te zemlje podneli su žalbu Uefi da su igrači bili mete uvreda na rasnoj osnovi. Očekuje se da UEFA uskoro pokrene disciplinski postupak i odredi kazne.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи