"Orlići" spremni za "albiona"

"Imamo veliki optimizam i samopouzdanje i učinićemo sve da na kraju slavimo", rekao je selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković uoči revanš meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Engleske.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je u Kruševcu da njegovi izabranici spremno dočekuju utakmicu protiv Engleske, u revanšu baraža za učešće na Prvenstvu Evrope.

"Imamo veliki optimizam i samopouzdanje i učinićemo sve da na kraju slavimo", izjavio je Janković Tanjugu.

On je podsetio da je mlada reprezentacija sa velikim kredibilitetom ušla u baraž, kao prvoplasirana ekipa u grupi bez poraza, i dodao da je u prethodne dve godine napravljen veliki broj igrača za reprezentaciju što ga, kako je istakao, čini izuzetno ponosnim.

U ovom momentu imamo sedam igrača koji su učestvovali u ovom našem ciklusu, koji su trenutno sa A reprezentacijom i donekle u modifikovanom sastavu izlazimo na megdan Englezima, rekao je Janković i naglasio da, iako su se igrači menjali u hodu, rezultat nije trpeo.

Mladi reprezentativac Luka Milivojević računa na podršku kruševačke publike i poručuje da je ekipa spremna za predstojeću utakmicu sa Englezima.

Ekipa je spremna, jedva čekamo da počne utakmica iako imamo težak zadatak. Na nama je da damo sve od sebe, a verujemo da će samim tim doći i plasman na Šampionat, rekao je Milivojević.

Odlučujući meč za plasman na Prvenstvo Evrope 2013. u Izraelu igra se u Kruševcu u utorak od 18 sati.

Prvu utakmicu Engleska je 12. oktobra na domaćem terenu u Noriču dobila rezultatom 1:0.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи