Читај ми!

Ne plašimo se atmosfere u Srbiji

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Engleske Stjuart Pirs rekao je da se njegova ekipa neće uplašiti atmosfere u Kruševcu u revanšu baraža za EP protiv Srbije, kao i da ne očekuje uvrede na rasnoj osnovi.

"Imamo mi dovoljno iskusnih ljudi u našoj svlačionici. Umeće da se nose sa atmosferom koja nas očekuje. Jasno je da se radi o mladim igračima, ali uvek su bili spremni za ove evropske izazove. Ništa još nije rešeno, znam da će domaćin učiniti sve da nas pritisne, ali spremaćemo sa maksimalno i želimo da pobedimo", rekao je Pirs televiziji Skaj.

Pirs je bio selektor mlade reprezentacije Engleske i na EP 2007. godine u Holandiji, kada je grupa srpskih navijača na rasnoj osnovi vređala Neduma Onuohu.

"Prošlo je nekoliko godina od tog incidenta i verujem da se tako nešto neće ponoviti. Moja jedina briga je da igrači budu spremni za meč. Ukoliko se i desi nešto nepredviđeno, postoje osobe i institucije koje će sa baviti time", dodao je Pirs.

Selekcija Engleske je u prvom meču, koji je odigran prošlog petka u Noriču, slavila sa 1:0. Revanš u Kruševcu igra se u utorak od 18 sati.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво