Belgija favorit, "orlovi" bez straha

Uoči meča protiv Belgije koji se na Marakani igra u petak, reprezentativci Srbije puni samopouzdanja. "Nadam se da ćemo i ovu utakmicu početi dobro, što je ključno za pobedu", poručio Zoran Tošić. "Belgija favorit, ali mi verujemo u sebe", smatra Biševac. Debitand Marko Šćepović kaže da ne oseća pritisak, dok je golman Jorgačević spreman da zameni povređenog Stojkovića.

Reprezentacija Srbije u petak dočekuje možda i najtežeg protivnika u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, reprezentaciju Belgije. Izabranici Siniše Mihajlovića ulogu blagog favorita prepuštaju Belgijancima, ali ističu da imaju dovoljno samopouzdanja da pred domaćim navijačima izbore dobar rezultat.

„Nadam se da ćemo i ovu utakmicu početi dobro kao i prethodnu protiv Velsa... To je ključno u svakom sportu, ako sve krene kako treba, onda je posle sve mnogo lakše", smatra Zoran Tošić.

Milan Biševac ostaje pri stavu da je Belgija favorit, ali kaže da rezultat meča zavisi od Srbije.

„Rekao sam i ranije da je Belgija favorit u našoj grupi i ostajem pri tom stavu. Imaju dosta dobrih igrača... Ne plašimo se, igramo na našem terenu i posle Velsa imamo mnogo više samopouzdanja. Treba ostati miran, staložen i verovati u sebe, tako da sam siguran da neće biti nikakvih problema. Posle Velsa verujemo u sebe i sve zavisi od nas", rekao je Biševac.

Debitant u prvom timu Srbije, Marko Šćepović ističe da ne oseća pritisak pred duel na Marakani.

„Navikao sam na pritisak i u Partizanu, i kroz sve što sam prošao za ovu 21 godinu, poručio je novopečeni reprezentativac.

Posle povrede Vladimira Stojkovića, poziv selektora ponovo je dobio golman ekipe Klub Briž Bojan Jorgačević.

„Stpjkoviću želim brz oporavak, da se vrati što pre. Meni svakako da prija poziv selektora, osećam se dobro, kao i uvek, velika je čast igrati za svoju zemlju. Nema ništa lepše od toga", poručio je Jorgačević.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво