Читај ми!

Brkić: Spreman sam da branim

Novi prvi golman "orlova" Željko Brkić spreman je da zameni povređenog Vladimira Stojkovića i ne plaši se "strašnih" Belgijanaca na čelu sa Edenom Hazarom. "Što se mene tiče, potpuno sam spreman za sve što selektor od mene bude tražio. Nemam tremu, nema potrebe za takvim stvarima", rekao je Brkić u Kući fudbala.

Željko Brkić rekao je danas da je potpuno spreman za mečeve protiv Belgije i Makedonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu i da nema tremu.

"Iskreno mi je žao zbog povrede Stojkovića, mogu zamisliti kroz šta prolazi, ali takve stvari se dešavaju u fudbalu. Na raspolaganju sam selektoru, čekaju nas dve izuzetno jake i bitne utakmice, ne bi trebalo da postoji trema i nadam se najboljem", rekao je Brkić novinarima u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Golman Udinezea naglasio je da Belgijance nikako ne bi smeli potceniti kao kolektiv, uprkos tome što imaju fenomenalne individualce.

"Ozbiljna su ekipa, sa svih strana preti opasnost i mislim da nam uopšte neće biti lako. Igraju u velikim evropskim klubovima, ali ako bih nekog izdvajao neka to bude Hazar iz Čelsija, stvarno igra fenomenalno. Ipak, uz podršku navijača na "Marakani" uveren sam da možemo da im se suprostavimo", istakao je Brkić.

Nekadašnji kapiten Vojvodine ne krije da je veoma zadovoljan kako je "otvorio" sezonu.

"Dobro sam počeo ovu sezonu, imam dosta samopuzdanja, bitno je da nastavim u ovom ritmu i nadam se da će sve biti u redu", poručio je on.

Posle meča sa Belgijom, Srbija će gostovati u Skoplju, a Brkić je minulog vikenda u dresu Udinezea imao malu uvertiru tog duela. Njegov tim je izgubio od Napolja sa 2:1, a strelac drugog pogotka bio je Makedonac Goran Pandev.

"Pričali smo pre meča, ali posle utakmice nismo stigli. Nadam se da je tim pogotkom potrošio kvotu", zaključio je Brkić, koji je do sada odigrao šest utakmica za reprezentaciju.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво