Читај ми!

Džon Teri: Sad mi je dosta...

Kapiten Čelsija okončao reprezentativni karijeru. Kao dečak sam sanjao da budem kapiten Engleske... Stav Fudbalske asocijacije moj položaj čini nepodnošljivim, rekao je Teri.

Džon Teri okončao je reprezentativnu karijeru svega 24 časa pred početak saslušanja koje je protiv njega pokrenuo engleski fudbalski savez zbog navodnog rasističkog ispada prema Antonu Ferdinandu.

Fudbalska asocijacija (FA) odlučila se za saslušanje, iako je Terija, prethodno, odgovornosti oslobodio redovni sud, zbog čega je doskorašnji kapiten Engleske odlučio da okonča reprezentativnu karijeru.

"Osećam da je FA, nastavljajući proces u kojem me redovni sud već oslobodio, moju poziciju u nacionalnom timu učinio nepodnošljivom... Hvala selektorima koji su me 78 puta stavljali u tim", rekao je Teri.

"Još kao dečak sam sanjao da predstavljam Englesku i budem kapiten. Bila mi je ogromna čast...", zaključio je Teri.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво