Читај ми!

Na Bordo bez straha

U borbi za grupnu fazu Lige Evrope crveno-beli igraju protiv francuskog Bordoa. Neugodan rival iz jedne od najjačih liga. U taboru Zvezde svesni su težine protivnika, ali najavljuju bespoštednu borbu i “srce na terenu”. Plasman u LE bio bi podvig, da li naš predstavnik ima snage za to!?

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kazao je da će utakmice protiv francuskog Bordoa u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa biti teške, ali i izazovne za njegovu mladu ekipu.

"Dobili smo jednog od najtežih protivnika, uz Sporting iz Lisabona. Šta da se radi, nazad ne možemo... Čekaju nas dva teška meča, koji će sigurno biti teški, ali i izazovni za mladu ekipu", rekao je Prosinečki za klupski sajt posle današnjeg žreba.

"Dobili smo teškog protivnika, ali mi smo Zvezda. Nikoga se ne bojimo, verujemo u sebe i daćemo svoj maksimum na terenu da bismo prošli dalje", dodao je on.

Crveno-beli su juče u Nikoziji posle penala uspeli da eliminišu kiparsku Omoniju i plasiraju se u narednu rundu kvalifikacija.

"Sada smo iskusniji za jednu tešku utakmicu. Imamo više samopouzdanja i znamo da možemo. Siguran sam da ni Francuzima nije svejedno što dolaze pre 50.000 'vatrenih' navijača", ocenio je Prosinečki.

Zvezdin trener je rekao da bi plasman beogradskog kluba u grupnu fazu Lige Evropa "bio ravan podvigu".

"To sam mislio i pre nego što smo dobili protivnika, a sada će biti još teže. Zvezda se, ipak, nikada ne predaje. Borićemo se do kraja", istakao je Prosinečki.

Odbrambeni fudbaler crveno-belih Milan Jovanović ocenio je da protivnik nije mogao da bude teži.

"Izvukli smo najtežeg mogućeg rivala. Bordo spada u vrh francuskog fudbala i u svojim redovima ima nekoliko vanserijskih igrača.

Izuzetno su fizički jaki i brzi. Tako je, kako je. Imamo dve nedelje da se spremimo za utakmicu i probamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evropa", rekao je Jovanović.

Prvi meč igraće se 23. avgusta u Beogradu, a revanš je nedelju dana kasnije u Francuskoj.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи