Читај ми!

Naftan nezadovoljan suđenjem

Kao najveće krivce za poraz od Crvene zvezde od 4:3 fudbaleri Naftana vide finskog sudiju Tonija Asuma i njegove pomoćnike. Beloruski tim se zvanično žalio Uefi zbog spornog momenta u drugom poluvremenu kada im je navodno poništen čist pogodak.

Zvezda je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Uefa, posle prave goleade pobedila na gostovanju Naftan sa 4:3, ali beloruski tim i dalje ne može da se pomiri sa porazom.

Čelnici Naftana smatraju da su na konačan ishod ključni uticaj imale sudije koje, prema njihovom mišljenju, nisu priznale čist gol njihovog tima. Oni su zato podneli Uefi zvaničnu žalbu na sudijsku ekipu koju je predvodio finski delilac pravde Toni Asuma.

„Utakmicu je obeležila kontroverzna arbitraža finskih sudija. U 65. minutu glavni delilac pravde nije sankcionisao oštar prekršaj nad Kobetsom koji se spremao da šutne ka golu protivnika, a najgore je tek usledilo tri minuta kasnije. Nekoliko protivničkih igrača nije uspelo da spreči loptu da pređe gol-liniju. Ipak, sudija Toni Asuma je odlučio da ne prizna gol. Njegova odluka je u najmanju ruku diskutabilna, da ne kažemo pristrasna. Najgore od svega je što je samo pola minuta posle te situacije Zvezda postigla četvrti gol", navodi se između ostalog u saopštenju beloruskog kluba.

"Znamo da ona ne može biti poništena, ali ne možemo ni da ignorišemo lošu arbitražu Tonija Asume", dodaje se u saopštenju.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара