Читај ми!

Robi: Sada me Omonija ne zanima

Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače da ne razmišljaju o 3. kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa", rekao je Prosinečki posle današnjeg žreba u Nionu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas ga ne zanima ekipa kiparske Omonije, dok njegov tim ne završi posao i eliminiše beloruski Naftan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crveno-beli su u prvom meču protiv Naftana slavili sa 4:3, a sledeće nedelje ih očekuje revanš u Beogradu. Na današnjem žrebu u Nionu odlučeno je da se pobednik tog dvomeča sastane sa Omonijom.

"Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo i samo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače, i rekao im da ne razmišljaju unapred, o trećem kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa", kazao je Prosinečki. Trener crveno-belih naveo je da se raduje revanšu sa Naftanom.

"Igraćemo na, verujem, punoj Marakani pred našim navijačima. Tek ako prođemo i zvanično u treće kolo, a verujem da hoćemo, razmišljaćemo o Omoniji. Dobro ćemo ih anlizirati, gledati snimke, odraditi dobar skauting, ako bude prilike gledaćemo ih i uživo", dodao je Prosinečki.

Ukoliko prođu Naftan, crveno-beli će u prvom meču trećeg kola biti domaćini 2. avgusta, a sedam dana kasnije je revanš u Nikoziji.

Zvezda i Omonija već su igrali u sezoni 2001/2002, kada su crveno-beli bili uspešniji. Na Kipru je bilo nerešeno 1:1, a u Beogradu 2:1 za Zvezdu. Prvi meč 3. kola igraće se 2. avgusta, a revanš je nedelju dana kasnije. Zvezda će, ako prođe dalje, u prvoj utakmici biti domaćin Omoniji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи