Читај ми!

I Zvezda na Kipar, Vošu čeka Rapid

Žreb u kvalifikacijama za Ligu Evrope nije bio blagonaklon prema Crvenoj zvezdu i Vojvodini. Ukoliko prođe Naftan, beogradski klub će igrati protiv Omonije sa Kipra, dok bi protivnik Novosađana, u slučaju da eliminišu Suduvum, bio bečki Rapid.

Fudbaleri Crvene zvezde, ukoliko prođu beloruski Naftan, igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Omonije iz Nikozije, dok bi Vojvodina mogla da se sastane sa Rapidom iz Beča, odlučeno je današnjim žrebom u Nionu.

Zvezda je u prvom meču 2. kola pobedila Naftan sa 4:3 u gostima, a Vojvodina je u Novom Sadu igrala nerešeno 1:1 protiv litvanske Suduve.

Revanš utakmice tih duela igraće se u četvrtak, 26. jula. Prve utakmice 3. kola su 2. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je ga ne zanima ekipa kiparske Omonije, dok njegov tim ne završi posao i eliminiše beloruski Naftan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo i samo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače, i rekao im da ne razmišljaju unapred, o trećem kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa", kazao je Prosinečki za sajt kluba.

Trener crveno-belih naveo je da se raduje revanšu sa Naftanom.

"Igraćemo na, verujem, punoj Marakani pred našim navijačima. Tek ako prođemo i zvanično u treće kolo, a verujem da hoćemo, razmišljaćemo o Omoniji. Dobro ćemo ih anlizirati, gledati snimke, odraditi dobar skauting, ako bude prilike gledaćemo ih i uživo", dodao je Prosinečki.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи