Читај ми!

Naftan desetkovan, Zvezdi fali Babalj

Dan uoči meča Crvene zvezde i Naftana u kvalifikacijama za Ligu Evrope većih problema sa sastavom tima ima beloruski tim koji će u četvrtak igrati na tri bitna fudbalera. Robert Prosinečki najverovatnije neće računati samo na Elija Babalja, koji još nije registrovan, dok poslednje informacije govore će Luka Milivojević biti spreman za meč.

Nova evropska avantura za Zvezdu počinje u četvrtak gde se u Belorusiji sastaje sa Naftanom. Za prvi takmičarski meč u novoj sezonu trener „crveno-belih" Robert Prosinečki neće moći da računa na Elija Babalja koji još uvek nije registrovan.

Ipak dobra vest za Robija je oporavak Luke Milivojevića. Zvezdin vezista je na pripremama povredio skočni zglob i činilo se da neće biti u kombinaciji za meč protiv Naftana. Ipak, poslednje informacije govore da će Milivojević najverovatnije biti spreman za meč.

Na drugoj strani mnogo veće probleme u sastavu ekipe imaće trener Naftana Igor Kovalevič. On neće moći da računa na dva najbolja igrača, Alekseja Gavriloviča koji igra na poziciji štopera, i na napadača Jegora Zuboviča.

Oba fudbalera angažovana su u olimpijskoj reprezentaciji Belorusije koja nastupa na Igrama u Londonu. Pored njih van stroja je i vezni igrač Oleg Škabara koji je povređen.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво