Читај ми!

Prosinečki: Bolji smo od Naftana

Mislim da smo bolji od Naftana. Mi smo optimisti i nadam se da ćemo napraviti rezultat koji može da nas odvede u naredno kolo, rekao je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki uoči puta ekipe u Belorusiju gde Zvezda igra prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Šef stručnog štaba fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je da očekuje da će njegov tim već u prvoj utakmici u Belorusiji obezbediti dobar rezultat, kojim će moći da prodje u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda će u četvrtak u 17.00 (18.00 po lokalnom) igrati u Vitebesku sa Naftanom, prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mislim da smo bolji od Naftana. Mi smo optimisti i nadam se da ćemo napraviti rezultat koji može da nas odvede u naredno kolo", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare. On je dodao da su stručni štab i igrači "dobro proučili protivnika" i da znaju puno.

"Svi igrači jedva čekaju da počne utakmica. Nadam se da ćemo odigrati dobro. Oni nisu u vrhu beloruskog fudbala, ali su dobra ekipa", rekao je Prosinečki. Prema njegovim rečima, dobar rezultat bi značio mnogo uoči revanša 26. jula u Beogradu.

"Imamo problem sa mladim reprezentativcima, jer nisu trenirali sa nama, tako da oni nisu u konkurenciji za ovaj meč. Videćemo za revanš", rekao je Prosinečki.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde ukazao je na još neke probleme sa kojim bi njegov tim mogao da se suoči.

"Naftan je u prednosti, jer njima prvenstvo uveliko traje. Čeka nas i put. Tamo je nešto hladnije nego kod nas, pa i na to treba da se priviknemo. U svakom slučaju, mislim da je kvalitet na našoj strani. Možda nećemo odigrati sjajnu utakmicu, ali se nadam da će rezultat biti povoljan", rekao je Prosinečki.

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Maksimović ocenio je da je ekipa spremna i dodao da se raduje predstojećem meču.

"Daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat, koji bi nam značio za prolaz u naredno kolo", rekao je Maksimović. Fudbaleri Crvene zvezde sutra ujutro putuju u Belorusiju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво