Gvardiola promenio fudbal

Pep je promenio ovu igru, njegova fudbalska filozofija i sve što je uradio ostaće zauvek upisani u istoriju. Biću mu večno zahvalan što sam bio deo toga, rekao je kapiten Barselone Karlos Pujol komentarišući odlazak Pepa Gvardiola sa klupe katalonskog kluba.

Kapiten Barselone Karles Pujol izjavio je da je odlazeći trener Pep Gvardiola promenio istoriju fudbala i da će mu kao igrač i kao čovek večno biti zahvalan.

"Pep je promenio ovu igru, njegova fudbalska filozofija i sve što je uradio ostaće zauvek upisani u istoriju. Biću mu večno zahvalan što sam bio deo toga", rekao je Pujol španskim medijima.

On je dodao da bi pre samo sedam dana sve što ima stavio na to da će Gvardila ostati, ali posle poraza od Reala i Čelsija i svega što je rečeno rastanak je nažalost bio neminovan.

"Nije lako biti trener najboljeg kluba na svetu i 24 sata misliti samo na fudbal. Naša sreća je što će nam novi šef biti Tito Viljanova, čovek koji pet godina radi sa Pepom, zna sistem i sada moramo da nastavimo putanjom koju nam je Gvardiola označio", poručio je Pujol.

Gvardiola je u petak saopštio da će na kraju sezone, posle četiri godine i 13 osvojenih trofeja napustiti mesto trenera Barselone. Na toj fukciji zameniće ga njegov dosadašnji pomoćnik Tito Viljanova.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи