Читај ми!

Pujol tužan zbog Gvardiole

Karles Pujol tužan zbog odlaska Pepa Gvardiole sa mesta prvog trenera Barse. Zahvalni smo mu na svemu šta je uradio za naš tim, Barselona uvek ide na pobedu i pokušaćemo da jedini preostali trofej osvojimo za njega, izjavio kapiten Katalonaca.

Kapiten fudbalera Barselone Karles Pujol rekao je danas da je tužan zbog odlaska Pepa Gvardiole, ali i da je srećan jer će na njegovo mesto doći Tito Viljanova.

"Ovo je težak i veoma tužan trenutak za sve nas. Hteli smo da Gvardiola ostane, ali poštujemo njegovu odluku. Kada smo čuli da je Viljanova novi trener, bili smo presrećni. On je pravi čovek za nastavak projekta. Odlično poznaje tim i nadam se da će filozija ostati ista", rekao je Pujol.

On je zahvalio Gvardioli na svemu što je postigao i priznao da niko od saigrača nije mogao da pomisli da trofejni španski trener neće produžiti saradnju.

"Verovali smo da će produžiti ugovor, pre nedelju dana sam mogao da se opkladim da će Pep ostati. Zahvalni smo mu na svemu šta je uradio za naš tim. Barselona uvek ide na pobedu i pokušaćemo da jedini preostali trofej osvojimo za njega", zaključio je Pujol.

Gvardiola je za četiri godine osvojio 13 trofeja, a Barsa novu priliku ima 25. maja kada igra u finalu Kupa Kralja protiv Atletika Bilbao.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи