Zatvara se Univerzitetsko selo

Univerzitetsko selo "Belvil" u kome je boravilo 8.600 sportista iz 128 zemalja, biće zatvoreno večeras kada će ga napustiti poslednjih 300 učesnika 25. Univerzijade, rekla je direktorka Info-centra Univerzijade Nataša Ristić.

Prema njenim rečima, poslednji sportisti iz Beograda odlaze večeras oko 20 sati, a već je počela i demontaža svih sistema u "Belvilu", kao i pregledanje stanova u kojima su bili smešteni učesnici Univerzijade.

"Nameštaj koji je bio u stanovima u Univerzitetskom selu biće raspodeljen u 33 studentska doma u Srbiji", rekla je Ristićeva i napomenula da će se u tim objektima do početka naredne studentske godine naći oko 10.000 kreveta, 17.000 stolica i 7.000 ormara koji su koristili sportisti u "Belvilu".

Kako je rekla Ristićeva, najveći broj sportista napustio je selo u prethodna tri dana, tako da je u "Belvilu" sada veoma mirno.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво