Finalne borbe na Banjici

U znak sećanja na 16 poginulih radnika Radio-televizije Srbije u bombardovanju zgrade RTS 1999. naša kuća već 12-tu godinu organizuje Memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za 16“. Ove godine rekordnih 35 ekipa po pozivu učestvovalo je na turniru. Finale je na programu u subotu. Direktan prenos finala i zanimljiv revijalni program je na našem Drugom programu od 17.15 časova.

U Sportskom centru Voždovac na Banjici održava se finale Memorijalnog turnira RTS u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za 16". Takmičenja ekipa po pozivu traju tokom celog dana, a gledaoci Drugog programa RTS uživaće u direktnom prenosu finalne utakmice, za prestižni veliki trofej Memorijala.

Uoči finalne utakmice gledaoci će imati priliku da uživaju u revijalnoj utakmici ekipe naše najgledanije serije „Selo gori, a baba se češlja" na čelu sa Radošem Bajićem i ekipe Estrada, koju predvodi Dragan Kojić-Keba. Publiku u SC Voždovac na Banjici i onu kraj malih ekrana pesmom će uveseliti i hor „Kolibri" i Dečiji hor RTS, ali i igra mladih fudbalera do 12 godina.

Veliki broj vrhunskih sportista odao je veliku čast osnovnoj ideji turnira svojim učešćem na takmičenju. Ivica Kralj, Predrag Peruničić su samo neka od imena naših asova koji su igrali mali fudbal u znak sećanja na radnike RTS, a posebnu čast daje i Vlade Divac, predsednik OKS i Fondacije „Ana i Vlade Divac", koji će uručiti pehar pobedničkoj ekipi.

Poseban kurizitet u prenosu biće i isečak iz revijalne utakmica ekipe RTS i ekipe RTV Slovenija, koja je samo u nameri da oda počast poginulim kolegama ove godine doputovala u Beograd povodom Memorijala, baš kao i ekipa RTV Republika Srpska iz Banja Luke, koja je dan ranije igrala na turniru sa ekipama iz dijaspore i položila venac na spomenik poginulima.

Raspored utakmica:

Prva polufinalna utakmica

14:00

Druga polufinalna utakmica

14:45

Revijalna utakmica deca 2002

15:25

Utakmica za treće mesto

15:55

RTS - RTV SLO

16:40

Revijalna utakmica ( glumci )

17:40

Finale

18:01

Dodela pehara

18:46

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 10. feb 2012, 02:06)
anonymous [neregistrovani]

!S!WCRTESTINPUT000000!E!

!S!WCRTESTTEXTAREA000001!E!