Počeo turnir „Igrajmo za 16“

XII Memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ zvanično počinje danas, žrebanjem ekipa Radio-televizije Srbije u prostorijama Upravnog odbora u zgradi RTS-a, u Takovskoj 10.

Ekipa Obezbeđenja RTS-a brani titulu ove godine na turniru u malom fudbalu „Igrajmo za 16". Sportsko takmičenje koje se od 2000. godine održava u znak sećanja na poginule radnike RTS-a u bombardovanju zgrade RTS-a 1999, ove godine beleži najveći broj učesnika do sada - 36 ekipa po pozivu iz zemlje i inostranstva.

Žrebom u sali Upravnog odbora RTS-a biće određen raspored igranja utakmica tokom predstojećeg vikenda, 2. i 3. aprila, kada se za nastavak takmičenja igraju samo ekipe RTS: 

Kvalifikacione utakmice ekipa iz RTS-a igraju se u subotu i nedelju 2. i 3. aprila 2011, u balonu „Posko Arena", Bulevar vojvode Mišića 24. Početak u 9 časova.

Dve najbolje plasirane ekipe nastavljaju takmičenje 9. i 10. aprila 2011, takođe, u balonu „Posko Arena" (Bulevar vojvode Mišića 24).

Narednog vikenda, 9. i 10. aprila, igraju se kvalifikacione utakmice ekipa po pozivu, takođe, u balonu „Posko Arena", Bulevar vojvode Mišića 24, početak u 9 časova.

Konferencija za novinare, tokom koje će se obaviti izvlačenje parova, održaće se u holu zgrade RTS-a, u Takovskoj 10, u sredu 6. aprila 2011, u 12 časova. 

U petak 15. aprila igraju se kvalifikacione utakmice ekipa iz dijaspore i ekipe RTS-a "Obezbeđenje" koja je prošlogodišnji pobednik turnira. Mesto održavanja ovih utakmica je Centar za kulturu i sport "Šumice", Ustanička 125/1.

Finale XII Memorijalnog turnira RTS-a u malom fudbalu održaće se u Sportskom centru „Voždovac" na Banjici, Crnotravska 4.

Pravilnik takmičenja ovogodišnjeg Memorijalnog turnira
možete preuzeti ovde

broj komentara 0 pošalji komentar