Puna podrška Sportskog saveza Beograda

Memorijalni turnir Radio televizije Srbije u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ iz godine u godinu prerasta u sve značajniju sportsku manifestaciju i u isto vreme postaje sve prihvaćeniji način kojim RTS obeležava sećanje na tragično nastradale kolege u bombardovanju zgrade u Abardarevoj 23. aprila 1999. godine- zajednička je ocena članova Organizacionog odbora turnira na danas održanom sastanku u sali Upravnog odbora RTS.

Sastanku Organizacionog odbora Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16" kojim presedava Zvonko Jočić, direktor Zajedničkih poslova RTS prisusustvovali su članovi Odbora i predstavnici gotovo svih struktura sistema RTS odgovornih za predstojeću organizaciju Turnira.

Potvrđeno je da će ove godine čak 35 ekipa uzeti učešća u takmičenjima koja počinju već 2. i 3. aprila u balonu „Posko Arena". Prve će se predstaviti ekipe RTS od kojih dve najbolje nastavljaju takmičenje. Pored ekipa RTS, igraju i sedam fudbalskih ekipa iz medija, pet iz dijaspore i devet ekipa po pozivu. Ovi timovi igraju kvalifikacione utakmice 9. i 10. aprila takođe u balonu „Posko Arena" u Bulevaru Vojvode Mišića 24, osim ekipa iz dijaspore koje će se predstaviti u petak 15. aprila u Centru za kulturu i sport „Šumice". Finale i utakmica za treće mesto održaće se u subotu 16. aprila u Sportskom centru „Voždovac" na Banjici.

Turnir raste iz godine u godinu i na naše veliko zadovoljstvo postaje manifestacija koja nailazi na sve veću podršku i sportske, ali i javnosti uopšte koja gaji pijetet prema tragično nastradalim radnicima naše kuće- istakao je Zvonko Jočić, predsednik OO „Igrajmo za 16" i dodao: - Memorijal će ove godine biti održan pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a veliku pomoć i odličnu saradnju u tehničkoj organizaciji imamo od Sportskog saveza Beograda-istakao je Zvonko Jočić, predsednik OO „Igrajmo za 16".

Sportski savez Beograda se ove godine uključio u organizaciju turnira i već dao veliki doprinos u kvalitetu predstojećeg događaja.

"Obezbedili smo nagrade za tri provoplasirane ekipe. Pobednička će dobiti sedam dana u hotelu „Lovćen" na Zlatiboru, drugoplasiranoj ekipi sledi paketi sportske opreme, a osvajači trećeg mesta dobiće GPRS za automobile", najavio je Svetozar Stanković, predstavnik Sportskog saveza Beograda. Pored pomenutih nagrada, saradnja Sportskog saveza Beograda biće i u drugim segmentima organizacije ovog za sve nas važne sportske manifestacije memorijalnog karaktera.

Gledaoce finalnih utakmica 16. aprila u sali SC „Voždovac" na Banjici očekuje bogat i zanimljiv revijalni program koji podrazumeva učešće hora „Kolibri", utakmice mlađih selekcija , revijalnu utakmicu između „glumačkih" ekipa i druga brojna iznenađenja.

broj komentara 0 pošalji komentar