Rasveta i Meda & Muzička produkcija otvaraju Turnir

Ekipe RTS-a „Rasveta i Meda“ i „Muzička produkcija“ odigraće prvu utakmicu u malom fudbalu na ovogodišnjem jubilarnom Memorijalnom turniru „Igrajmo za šesnaest“.

Prvi dan takmičenja Memorijala RTS 2019. je u nedelju 17. marta u Zavodu za sport i medicinu sporta na Košutnjaku kada je na programu osam kvalifikacionih utakmica u malom fudbalu.

Izvlačenje parova održano je danas u Holu RTS-a u prisustvu predstavnika 16 ekipa u malom fudbalu i 12 timova u basketu „tri na tri". Prve utakmice u basketu počinju u nedelju 10. marta.

Ekipe po pozivu u malom fudbalu na teren izlaze u subotu 9. marta, a izvlačenje parova za ekipe po pozivu održaće se u utorak 5. marta u Takovskoj 10. Finalna utakmica za ekipe RTS-a u malom fudbalu održaće se u nedelju 24. marta, a veliko finale je u nedelju 14. aprila.
Basket „tri na tri" na programu Memorijala RTS je petu godinu a ove godine prvi put učestvuju i ekipe po pozivu. Prijavljeno je 12 timova, prve utakmice su u nedelju 10. marta u Zavodu za sport i medicinu sporta. Finale je u nedelju 31. marta.

Prijave za stonotenisko takmičenje počinju ove nedelje i trajaće sve do turnira koje će se održati u subotu 13. aprila u SC Master u Zemunu.

Takmičenje u kuglanju predviđeno je da se održi u nedelju 7. aprila, a datum za prijave biće naknadno objavljen.

Najmlađi sport na programu memorijalnog takmičenja je elektronski fudbal - PES koji je prošle godine imao premijeru. Prijave za ovaj popularni sport među mladima su još uvek u toku, sve do 1. marta. Takmičenje će biti održano 23. i 24. marta, pojedinačno i u konkurenciji parova.

Na sastanku Organizacionog odbora Memorijala „Igrajmo za šesnaest" uoči izvlačenja parova prihvaćeno je da se u program ove godine uvrsti i šah. Turnir će biti održan u subotu 30. marta.

Za predsednika Disciplinske komisije za sve sportove imenovan je Nenad Milunović, članovi su Budimir Marković i Milorad Mićić, dok Takmičarsku komisiju čine Miroslav Medić, Duško Radić i Branislav Bukumirović. Kordinator svih sportskih aktivnosti na Memorijalu je Goran Mišić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво