"Igramo za šesnaest" od 17. februara

Jubilarni 20. Memorijalni turnir RTS "Igrajmo za šesnaest" počinje 17. februara 2019. za ekipe Radio-televizije Srbije. Učesnici turnira po pozivu prve utakmice igraće za vikend 9. marta.

Na drugoj sednici Organizacionog odbora Memorijalnog turnira "Igrajmo za šesnaest" dogovoreni su datumi početka održavanja ovogodišnje sportske manifestacije koja se igra širom Srbije u znak sećanja na radnike Radio-televizije Srbije ubijene u noći 23. aprila 1999. u bombardovanju zgrade Televizije u Aberdarevoj. Žreb za turnir za ekipe iz RTS-a održaće se 12. februara, a prve utakmice na programu su 17. februara u sali Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Prijave ekipa za RTS su počele.

Javno izvlačenje parova za timove po pozivu predviđeno je da se održi 5. marta u Holu Radio-televizije Srbije u Takovskoj 10, neposredno pred početak prvih utakmica 9. marta u Posko areni. Završnica Memorijala ove godine biće od 12. do 14. aprila 2019. Na sastanku je usvojen i kalendar takmičenja za 2019. godinu.

Članovi Organizacionog odbora prihvatili su molbu predstavnika srpske zajednice u dijaspori iz Trsta i iz Linca da učestvuju na ovogodišnjem turniru u grupi "Naši". Prihvaćen je poziv Udruženja sportskih veterana Sandići-Brčko da ekipa RTS-a gostuje na njihovom jubilarnom, 10. turniru u malom fudbalu koji se održava u nedelju 03.02.2019. u Brčkom.

Finansijski izveštaj za 19. turnir, precizan i detaljan, analiziran je na sastanku i jednoglasno usvojen. Nacrt ugovora za 2019. biće sačinjen posle sklapanja takmičarskog i organizacionog projekta za 20. turnir.

Postojećem sastavu Organizacionog odbora priključuju se kolege: Aleksandar Cvetković, Nadica Nenadović, Nenad Milunović i Darko Marjanović.

Predsednik Organizacionog odbora "Igrajmo za šesnaest" Veselin Grozdanić evocirao je sećanja na preminulog člana Odbora producenta u Sportskoj redakciji RTS-a Dragomira Ćalasana koji je od prvih dana pomagao takmičenje. Njemu u čast i u sećanje održan je minut ćutanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво