Završnica takmičenja grupe Gradovi

Ekipe u malom fudbalu iz osam gradova u Srbiji ovog vikenda igraće završnicu takmičenja na 19. Međunarodnom memorijalnom turniru "Igrajmo za šesnaest" u Beogradu. Proteklih nedelja mali fudbal u znak sećanja na radnike RTS-a poginule u NATO bombardovanju zgrade u Aberdarevoj 23. aprila i svih ostalih žrtava NATO bombardovanja 1999. godine u Srbiji igrali su predstavnici iz Subotice, Bora, Požarevca, Šapca, Niša, Zrenjanina, Vrnjačke Banje, Kragujevca i Niša.

Okupljanje svih ekipa je u sportskom centru "Slodes"u subotu 31, marta u 10 sati, a potom od 11 časova na teren centra "Slodes" i "Posko arena" izlaze po četiri ekipe gradova (dve grupe) i počinju takmičenja.

Drugog dana vikenda, u nedelju 1. aprila, na parketu sale "Posko Arena" održaće se polufinale i finale ove grupe, kao i polufinale grupe Žene i  utakmice baraža za polufinale pobednika grupe Mediji, Prijatelji, Partneri i Čuvari Srbije.

Raspored takmičenja možete pogledati ovde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи