"Rekreativci" pobednici turnira u "Basketu 3 na 3"

Završen je još jedan turnir u basketu "3 na 3", odigran na parketu Zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku. Tim "Rekreativci" sa pola koša savladali su ekipu "Sportske" u finalnoj utakmici. Pre isteka vremenskog roka, a po pravilima ustanovljenim na početku turnira, utakmice se simbolično igraju do postignutih 16 poena. Treće mesto pripalo je ekipi "Paora" koji su "Družinu audio-video" savladali sa 16:9.

Veoma neizvesno i zanimljivo bilo je do poslednjeg koša u finalnoj utakmici između "Reakreativaca" i "Sportske". 

Ekipa sportske je nakon uspešnog polufinala, "zube pokazala" i u finalu protiv favorizovane ekipe "Rekreativaca", ali ipak nisu uspeli da trijumfuju, iako su imali šansu za to.

"Rekreativci" su ipak izneli sav teret i više nego zasluženo slavili rezultatom 16:15 i osvajanjem trofeja zaokružili uspešno takmičenje.

U borbi za treće mesto ekipa "Paori" je pokazala svoj kvalitet i bila bolja od "Družine audio-video" rezultatom 16:9 i drugu godinu za redom se našla na podijumu turnira. 

Dobitnik posebnog pehara za Fer plej turnira je ekipa „Nevidljivi ljudi".

Novinaru Sportske redakcije RTS-a Slobodanu Šarencu uručena je specijalna plaketa za podršku i promociju Turnira, nakon čega je zajedno sa organizatorima turnira učestvovao u dodeli pehara i medalja. 

Ovde možete pogledati sve rezultate turnira u basketu "3 na 3".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи