Slavlje "Obezbeđenja" RTS-a u malom fudbalu

U superfinalu ovogodišnjeg 19. Međunarodnog memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za šesnaest“ u nedelju 15. aprila superfinalista je ekipa Obezbeđenje RTS. U dramatičnoj finalnoj utakmici Obezbeđenje je savladalo na penale ekipu Rasveta i Meda.

FINALE GRUPE RTS
Odlična, čvrsta igra tima Rasveta i Meda tokom finalne utakmice. Ekipa je povela već u četvrtom minutu golom Kopunovića, a posle greške Nenada Milićevića. Ekipa Obezbeđenje je pokušavala da dostigne rezultat sve do 28. minuta, kada je zbog velike gužve oko gola Gorana Arsića Vladimir Miletić srećno zahvatio loptu, koja se odbila od protivničkog igrača i završila nekako u mreži. Usledili su penali. Golman "Rasvete i Mede" uspeo je da odbrani penal Branislavu Bukumiroviću, ali su dva njegova saigrača uspela da promaše čak dva penala, Zasluženo, kvalitetnom igrom tokom čitavog turnira, epitet „najbolji tim RTS-a u 2018" pripao je Obezbeđenju RTS.

Za najbolju šestorku grupe RTS proglašeni su: Branislav Bukumirović (najbolji igrač), Goran Arsić (najbolji golman), Miloš Stanojević (najbolji odbrambeni igrač), Dušan Opačić (najbolji asistent), Nikola Janković (najbolji strelac) i Milan Biševac (najatraktivniji igrač).

FINALE GRUPE "ČUVARI SRBIJE"

Vatrogasna brigada uspela je čvrstom i disciplinovanom igrom da savlada mladu i veoma dobru ekipu Kadeta vojne akademije. Prelomni trenutak se desio već u petom minutu, kada su nakon šanse Kadeta, u kontri, Vatrogasci poveli, a čvrstom odbranom potvrdili pobedu u 29. minutu utakmice. Vatrogasci kao pobednici ove grupe nastavljaju dalje takmičenje za plasman u superfinale turnira.

FINALE GRUPE "PRIJATELjI"

Ove godine, ekipi, Udruženju veterana FK Beograda prijaju penali. Posle baraža i polufinala, i u finalu su uspeli da savladaju jedne od favorita ovog turnira, ekipu VMA Akademca. Posle vođstva Veterana u šestom minutu meča, Akademci su preko svog najboljeg igrača Cimbaljevića uspeli da izjednače, da bi na penale istom igraču golman Veterana čudesno odbranio udarac i poslao svoju ekipu u drugi deo takmičenja.

FINALE GRUPE "MEDIJI"

Ove godine, Srpski telegraf je najprijatnije iznenađenje ove grupe. Dok su ispadali favoriti: Arena sport, Radio televizija Vojvodine i RTV BN, na kraju su uspeli da savladaju nekadašnje pobednike ove grupe, ekipu Tanjug na penale. U regularnom delu utakmice bilo je 1-1. U nastavku takmičenja igraće protiv pobednika grupe "Prijatelji", ekipe UVFK Beograda.

FINALE GRUPE "PARTNERI"
Aktuelni prvak memorijala "Posko Arena" i dalje bez teškoća savladava svoje protivnike. Ovog puta u finalu je "pala" više nego dobra ekipa Intelektualca. Za dalji prolaz ka superfinalu moraće prvo da prođu pobednika grupe "Čuvari Srbije", ekipu Vatrogasne brigade.

GRUPA "PLUS"
U međusobnom duelu ekipa "BIA" i "JKP Beogradski vodovod i kanalizacija" odlučivali su o daljem plasmanu. Novajlije na turniru bili su spretniji od ekipe "BIE" i zasluženo slavili sa 2-0. Pobednik ove grupe nastavlja takmičenje u grupi "Naši".

GRUPA "ŽENE"
Ovog vikenda počele su i dame da igraju. U prvoj grupi Radio Beograd i Sportska RTS su nakon pobeda nad ekipom SOFE u međusobnom duelu odlučivale ko će u polufinale sa prve pozicije. Sportska je vodila sa 2-1 do zadnjeg minuta, da bi Radio Beograd uspeo da izjednači i osvoji prvo mesto u svojoj grupi zahvaljujući boljoj gol razlici. U drugoj grupi ekipe Vojne akademije i RTS Planete odlučivale su o prvom mestu. Vojna akademija je bila bolja i slavila sa 1-0. U polufinalnim mečevima sledećeg vikenda iraće Radio Beograd protiv RTS Planete i Vojna Akademija protiv Sportske RTS.

Narednog vikenda, 31. marta i 01. aprila, počinju i utakmice grupe "Gradovi", gde će osam ekipa predstavljati svoje gradove - Kragujevac, Šabac, Vrnjačka banja, Subotica, Bor, Požarevac, Zrenjanin i Niš.Rezultate možete pogledati ovde:

Grupa RTS

Grupa Plus

Grupa Žene

Grupa Gradovi

Finala po grupama

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво