Memorijalni turnir „Igrajmo za šesnaest"

U finalu grupe RTS Obezbeđenje i Rasveta i Meda

Posle utakmica odigranih ovog vikenda poznati su finalisti grupa RTS, Čuvari Srbije, Partneri, Prijatelji i Mediji. Narednog vikenda slede finala, a prve utakmice odigraće i predstavnice grupe Žene i grupe „Plus".

Grupa RTS

Ekipa „Rasveta i Meda" prvi put se plasirala u finale grupe RTS. U baražu je savladala ove godine odličnu ekipu Blok, da bi u polufinalu napravila senzaciju i posle 2: 2 u regularnom delu utakmice, na penale izbacila ovogodišnje favorite, ekipu Tehnika i produkcija. U drugom baražu penali su odlučili pobednika , Veterani RTS su bili bolji od Povratka otpisanih, dok su u drugom polufinalu stari poznanici, Obezbeđenje RTS i Veterani RTS, odigrali pravu rovovsku utakmicu i samo je jedna greška odlučila pobednika. U finalu ove grupe narednog vikenda igraće Obezbeđenje RTS-a i tim Rasveta i Meda, dok će u utakmici za treće mesto boriti Veterani i Tehnika i Produkcija.

Grupa Prijatelji

Finalisti grupe su VMA Akademac i ekipa UVFK Beograd. Posle izvođenja penala u baražu i u polufinalu ekipa UVFK Beograd se plasirala u finale prethodno savladavši Agenciju za borbu protiv korupcije i odličnu ekipu KBC dr Dragiša Mišović. Drugi finalista grupe je je iskusni tim VMA Akademci. U drugom baražu Veterani FK Partizan iznenadili su dvostruke prvake ove grupe, ekipu Aerodrom Nikola Tesla, ali su u borbi za finale izgubili od sjajne ekipe Akademca.

Grupa Mediji

U baražnoj utakmici Arena sport savladala je Ringier Srbija, dok je Srpski telegraf bio bolji od RTV BN. U polufinalu nekadašnji šampion turnira RT Vojvodina je posle vođstva od 2: 1, sa igračem više na 20 sekundi do kraja doživela nimalo prijatnu kontru ekipe Srpski telegraf. Izjednačili su u poslednjim sekundama meča i posle izvođenja penala ekipa Srpski telegraf se plasirala u finale gde će igrati protiv odlične ekipe Tanjuga koja je sa tri gola Nemanje Petrovića savladala ekipu Arene sporta.

Grupa Partneri

Aktuelni pravak Memorijala Posko arena nastavila je da dominira u grupi. Posle pobede protiv Tref sporta zakazala je duel u finalu sa ekipom Intelektualac studentski grad, koji je u polufinalu bio bolji od ekipe G4S. Od turnira su se oprostili debitanti Ada i Frikom, ekipe koje su u premijeri na Memorijalu „Igrajmo za šesnaest" prikazale odličan fudbal.

Grupa Čuvari Srbije

Ekipa Vatrogasna brigada, lakše nego što se očekivalo, savladala je u polufinalu PS Rakovica, a najprijatnije iznenađenje turnira, ekipa Kadeti - Vojna akademija je posle teškog meča i izvođenja penala, savladala ekipu IPA Beograd. Pre polufinala, u baraž utakmicama, ispale su ekipe PS Palilula i Komunalna policije.

Grupa Žene

U nedelju, 25. marta, u 9 sati u Posko areni, utakmicom Sportska RTS - SOFA počinje takmičenje dama. Učestvovaće i Vojna akademija, Šumarski fakultet, Radio Beograd i RTS Planeta.

Grupa Plus

Zbog velikog interesovanja ove godine, organizatori turnira, izašli su u susret ekipama i sastavili mini grupu od tri ekipe: BIA, Zlatiborac i JKP Beogradski vodovod i kanalizacija. Pobednik ove grupe će nastaviti takmičenje u grupi "Naši". Prva utakmica igra se u subotu, 24. marta u Posko areni.

Rezultate možete pogledati ovde:

Grupa RTS 

Grupa Plus

Grupa Žene

Grupa Čuvari Srbije

Grupa Mediji

Grupa Partneri

Grupa Prijatelji

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво