Debi elektronskog sporta - PES 2018.

Prvo elektronsko takmičenje u malom fudbalu „Igrajmo za šesnaest“- PES 2018. godine održaće se u subotu 10. marta 2018. Nova sportska inicijativa u okviru Međunarodnog memorijalnog turnira „Igrajmo za šesnaest“ kojom se zaposleni u RTS-u sećaju poginulih kolega u NATO bombardovanju zgrade u Aberdarevoj 23. aprila 1999. godine naišla je na veliki odziv unutar RTS-a u svojoj premijeri ove godine.

Prijavljeno je ukupno 10 ekipa sa 20 takmičara. Ekipe su podeljene u dve grupe, prvoplasirani i drugoplasirani iz obe grupe idu u tzv. "nokaut fazu" tačnije u polufinale. Pobednici oba dvomeča idu u finale. Takmičenje traje jedan dan.

Organizacioni odbor 19. Memorijalnog turnira RTS-a „Igrajmo za šesnaest" ove godine je podržao organizaciju prvog virtuelnog turnira u malom fudbalu - „Igrajmo za šesnaest"- PES 2018. Inicijativa kolege iz sportske redakcije Aleksandra Cvetkovića naišla je na veliko interesovanje i raspoloženje među zaposlenima jednako među onima koji igraju mali fudbal na parketu kao i ostalih zaposlenih - poznavalaca ove vrste popularnog elektronskog sporta.

PES je veoma popularan u svetu, kao i u Srbiji među muškarcima i ženama, bez obzira na godište i na fizičku spremnost. Postoje mnoga zvanična takmičenja ovog elektronskog sporta, kao i u Srbiji koje podržavaju brojne javne ličnosti. Mnoga sportska društva u svetu imaju već svoje e -sport timove.

„Igrajmo za šesnaest - PES 2018" svoj debi ima samo za zaposlene u RTS-u uprkos velikom interesovanju, baš kao što je Memorijalni turnir počeo, samo za ekipe RTS-a.

Partner i prijatelj ovog dela Turnira je KGB- e sport.

Pravila takmičenja možete pogledati u ovom dokumentu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво