"Igrajmo za 16": "Blok" izbacio šampiona, preokret "Otpisanih"

U spektakularnoj utakmici, gde je aktuelni prvak RTS-a posle svega 9 minuta imao prednost od 4:0, najveće iznenađenje turnira, ekipa "Bloka" je prvo do poluvremena smanjila na 4:2, da bi u drugom poluvremenu potpuno preokrenula rezultata i sa 6:5 sebi obezbedila igranje u grupnoj fazi takmičenja.

U ostalim baraž utakmicama "Scenska" je sa dva brza gola Anđelkovića u 5. i 6. minutu sačuvala prednost do kraja utakmice i na kraju sa 2-1 izbacila "Nesalomive".

Između "Rasveta i Mede" i "Voznog parka" viđen je uzbudljiv duel sa 6 golova. Na kraju su odlučili penali gde je "Rasveta i Meda" imala više sreće i osigurala sebi dalji prolaz.

"Veterani RTS" i "EKG" vodili su žestoku borbu sa šansama na obe strane do 29 minuta, kad je najbolji igrač Veterana Nikola Sabovljev uspeo da matira jednog od najboljih golmana turnira Gorana Arsića.

Odmah posle baraž utakmica odigrano je i prvo kolo grupne faze. U grupi "V" ekipa "Obezbeđenje RTS" savladala je umornu ekipu "Rasvete i Mede" sa 3:1.

Još jedan sjajan preokret  viđen je u duelu "Povratak otpisanih" – "Scenska". "Otpisani" su nakon dva gola zaostatka, uspeli da konsoliduju redove i kvalitetniju igru materijalizuju sa tri vezana gola i upišu pobedu.

U grupi "G" pravi debakl ekipe "Sportska" od najvećeg iznenađenja turnira, ekipe "Blok", koja je i dalje nastavila da teroriše protivnike.

"Veterane" je ponovo pobedila ekipa "Tehnika i produkcija" sa odličnim Pavlom Milićem i nezaustavljivim Nikolom Jankovićem. Prošle godine u polufinalu, ovog puta još ubedljivije, sa 3:0, "Tehnika" je razbila "Veterane". Još gore po "Veterane", njen najbolji igrač Nikola Sabovljev dobio je crveni karton, pa neće nastupati na narednoj utakmici.

Narednog vikenda igra se 2. kolo grupne faze takmičenja za ekipe RTS-a, a počinju i četvrtfinalne utakmice grupa "PRIJATELjI", "MEDIJI", "PARTNERI" I "ČUVARI SRBIJE".

Ovde možete pogledati/preuzeti rezultate kvalifikacija. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи